Dag 4

We hebben ‘s morgens lekkere broodjes gegeten met chocolade en chocolademelk.

Daarna zijn we gaan skiën in 2 groepen, de groep van Gaby heeft de bananenlift genomen en de groep van Elmar nam de ankerlift.

´s Middags hebben we frietjes met schnitzel en groentjes gegeten.

In de namiddag zijn we de hangbrug van Holzgau gaan bewonderen. Iedereen durfde over de brug! De wandeling vonden de meesten zwaar maar toch is iedereen boven gekomen. We hebben onderweg veel gespeeld, gerold, geklommen en nog andere gekke dingen gedaan. Terug in het dorp gingen we souvenirs kopen.

’s Avonds zijn we gaan rodelen. Iedereen ging heel hard en lachte zich in stukken. Rune en Rik hadden de snelheid van de dag want ze vergaten te remmen. Ze maakten een achterwaartse salto, maar dat overleefden ze wel.

Na het rodelen gingen we na een vermoeiende dag naar huis.

Daar hebben we lekkere soep gegeten met heerlijke warme broodjes. Daarna zijn we gaan douchen en brieven schrijven.

Ayhlen, Rune en Stan

Comments are Closed