Dag 5

De juffen kwamen ons wekken, sommigen waren nog diep in dromenland. Toen gingen we eten en het was een lekker ontbijtje op z’n Verriests.

We wandelden naar de Lech door de regen en de wind. Aangekomen gingen we stenen rapen. Die stenen waren best zwaar om te dragen tot aan het huisje. De Lech was mooi blauw en had een felle stroming.

’s Middags aten we aspergesoep, spaghetti en een dessertje. Het was spannend of het skiën wel doorging omdat de regen al veel sneeuw had weggespoeld.

De skileraars besloten dat we konden gaan skiën. Het werd waterskiën. We moesten allemaal naar de grote piste omdat er te weinig sneeuw op de andere piste lag. Eerst moesten we met onze ski’s op onze schouder door een weide vol smeltende sneeuw stappen. De ankerlift nemen was voor de groep van Gaby een hele belevenis. Iedereen raakte veilig boven en beneden. Het was een hele ervaring.

We kwamen nat tot ons ondergoed weer aan ons huisje waar alle natte spullen werden te drogen gehangen en we droge kleren aantrokken.

Toen was het tijd voor warme chocomelk en konden we ons weer opwarmen..

Voor het avondeten gingen we brieven schrijven en speelden we nog even het Stanzachspel.

Als avondeten kregen we hotdogs en een fruitje.

De avondactiviteit (bingo) werd uitgesteld tot morgen zodat we allemaal nog konden douchen, onze berg post lezen en ons sneeuwklasdagboek konden invullen.

Dikke knuffel aan alle thuisblijvers,

Linde, Jesse en Axl

Comments are Closed