Dag 6

Onze dag begon weer zoals alle andere dagen. We zagen dat er terug sneeuw aan het vallen was. We werden wakker gemaakt door de juffen om 8.00u. We deden onze pyjama uit en onze jogging aan want we wisten niet of het skiën doorging. We aten eitjes en pistolets. We kregen chocomelk, thee en water. Daarna deden we snel onze skibroek aan om te gaan skiën. We gingen nog een beetje oefenen voor de wedstrijd van morgen. De skipiste was ijzig en slijkerig. Na het skiën kregen we soep, koteletten, boontjes, patatjes en als afsluiter een puddingske. We kregen even de tijd om het eten te laten zakken en onze bomma of bompa outfit aan te doen. Samen met Josée en Francine, twee babbeltantes speelden we Bingo. Als je bingo had, kreeg je een prijs. Na de bingo zijn we een kleine toer gaan wandelen. Daarna hebben wij het Stanzach spel gespeeld. We schilderden ook stenen die we aan de Lech hebben gevonden. Ondertussen is het terug beginnen sneeuwen. Dan was het tijd om te slapen.

Fien, Rani en Noah L.

Comments are Closed