Dag 7

We werden wakker met een nieuw dik pak sneeuw. Iedereen ging naar het ontbijt en de kookouders hadden lekkere toastjes gemaakt,veel kinderen voelden zich weer beter.

Tijdens de voormiddag bleven we in ons huisje en speelden spelletjes.We waren druk bezig met het Stanzachspel, de voormiddag ging snel voorbij. ‘s Middags schafte de pot: fishsticks met spinaziepuree. Daarna speelden we nog even het Stanzachspel. Toen was het tijd om onze skikleren aan te doen. Vandaag was het skiwedstrijd. We vonden het best spannnend. Jammer genoeg  kon niet iedereen meedoen. Hopelijk is morgen iedereen weer in form. Onze kookouders hadden een koude schotel gemaakt lekker gezond.

‘s Avonds speelden we nog hoger lager. Iedereen had een prijs.

Morgen nog spelen in de sneeuw, inpakken en skiles op de grote piste.

Slaapwel,

Tiana en Fien

Comments are Closed